dimecres, 23 de desembre del 2015

Festival de Nadal 2015

El 22 de desembre, darrer dia de classe de l'any, vam acomiadar el trimestre amb el tradicional Festival de Nadal ple de fantàstiques actuacions musicals, balls i teatre.

Després de pintar l'escenari, canviar les rampes d'accés i renovar el cablejat de so, en aquest festival hem estrenat finalment una nova il·luminació amb 4 nous focus de colors. Realment espectacular! (encara que n'hem d'aprendre molt). Ara ja comencem a tenir una sala polivalent preparada per a tot tipus d'activitats. Moltes gràcies a tothom que ens ha ajudat!

La música com és lògic i habitual hi va tenir un paper destacat i, enguany, el professorat hem volgut tornar a començar el festival amb una nadala ("Quan somrius") per desitjar a tot l'alumnat unes bones festes de Nadal, felicitació que fem extensible a les famílies.

  (gràcies al professorat que ha volgut cantar i, molt especialment a la Maribel, el Jesús i el Xavier per la seva col·laboració incondicional)

Us deixem unes poques imatges d'algunes interpretacions musicals i recordeu que al web de l'institut hi trobareu les fotografies de totes les actuacions del festival.

Els voluntaris i les voluntàries flautistes de 1r:


Les joves promeses també de 1r!

 

O les "veteranes" Alba, Núria, Ariadna i Iris de batxillerat:



I falten: l'Andrea Menal (quina veu més preciosa!), els nostres especialistes en beatbox: el Simeon i el Juan Andrés, els i les cantaires en francès i alemany (gràcies Annes i Rosa), les veus de la Noèlia i la Blanca, les ballarines de 1r i les quasi "professionals" Sara, Íngrid més l'Adrià, el vídeo del Mercadet de valors i, finalment, el professorat teatrer ! (Josep, Roser, Rosa, Anna i Sílvia). Enhorabona a tothom per l'esforç!

Bon Nadal a tothom!
 

3 comentaris:

  1. El festival hem va agradar molt perquè tothom hi participava

    Júlia 1rA

    ResponElimina
  2. El festival va ser molt bonic i molt interessant!
    El teatre dels professors va ser molt divertit!

    EVA BESORA 1r ESO A

    ResponElimina
  3. El festival va ser molt divertit gracies als que van participar.I hO han fet molt be:)
    FET PER laura garcia i alicia morell de 1rA

    ResponElimina