dimecres, 27 de setembre del 2017

II Gimcana sobre Enric Granados

Avui, dimecres 27 de setembre de 2017 hem repetit la gimcana sobre Enric Granados amb l'alumnat de l'optativa de música de 4t d'ESO per conèixer in situ una mica més aquesta important figura. A punt d'acabar els actes del 150è aniversari del naixement del compositor, la Gimcana, juntament amb la Ruta Granados, l'Exposició i la Cacera del Tresor, configuren la nostra petita aportació didàctica per tal que els nostres joves i infants coneguin la música d'aquest genial músic lleidatà.

http://gimcanaenricgranados.weebly.com/    http://sesegria.cat/recursos/enric-granados-un-m%C3%BAsic-universal-0    http://caceratresorenricgranados.weebly.com/

Així, doncs, a les 10 h del matí hem repartit els grups pels diferents punts de la gimcana i, des del rectorat de la UdL, n'hem fet el seguiment online a través dels telèfons mòbils. Els nois i noies, doncs, han après d'una manera entretinguda i diferent no només aspectes de la vida i obra d'Enric Granados sinó de retruc també curiositats de la història de la nostra ciutat i sobre altres músics contemporanis com Emili Pujol, Ricard Vñes o Pau Casals.


Primer vam dedicar 3 sessions a conèixer el personatge i a planificar la sortida. Vam instal·lar els plafons de l'Exposició didàctica i vam fer el qüestionari entre tots per anar ben preparats!

Fotos dels grups en plena gimcana!



 


I algunes de les respostes als enigmes plantejats:



I, finalment, gràcies al professor X.Jauset pel suport logístic i enhorabona als participants d'enguany. Ho heu fet molt bé i espero que hagueu passat un matí diferent i entretingut!

4 comentaris:

  1. La gimcana va ser molt divertida i lúdica. Ens ho vam passar molt bé i vam aprendremolt sobre Enric Granados. També ens vam cansar molt. Tot i que ens vam perdre vam aconserguir fer quasi totes les activitats. Trobo que aquesta gimcana està molt ben pensada.Ens hagues agradat tenir una mica més de temps per tal de completar totes les proves.


    Marina Aubets i Aina Comella.

    ResponElimina
  2. La gimcana d'Erinc Granados va estar mol be, ja que es una ruta divertida, llarga.
    Ens vam cansar, perque vam caminar molt.
    Ens pensavem que ens coneixeiam tots els llocs, pero no va ser així, PENSEM QUE EN VES DE MARXAR A LES 10 TINDRIAM QUE AVER MARXAT A LES9
    Recomanariem la ruta.
    ANNA PALLAS
    PAULA ALJAMA
    JUDITH CARRILLO

    ResponElimina
  3. La gimcana ens va semblar molt divertida. Vam poder saber molt més d'Enric Granados i altres coses que no sabíem de Lleida com per ejemple els pianos de la plaça Ricard Vinyes, mai ens haviem fixat i ens va semblar curiós, ja que dia a dia passàvem per llocs on hi ha coses d'Enric Granados i la seva vida. Ens va faltar més temps per completar les altres proves però per lo demés va estar molt bé.
    Xavier Fernández
    Sarai Aranda

    ResponElimina
  4. La gimcana d'Enric Granado va estar molt be. Vam descobrir coses noves sobre LLeida com l'armari de les cinc claus o carrers que mai ens aviem fixat, i el music tant important com va ser Enric Granados. També en va agradar el tenir que anar movent-nos per la ciutat per anar superant les probes de la gimcana, ens va faltar acabar algunes proves per que ens va fallar una mica el temps. Però va ser molt interesant i divertida.
    Oriol Corp
    Josep Ribau
    Joel Guardia

    ResponElimina