dimarts, 25 de juny de 2019

Memòria del curs 2018-2019

Ara que acabem el curs escolar és moment de fer una breu memòria d'algunes de les activitats desenvolupades a l'àrea de música.

Vam començar amb la III Gimcana pel centre de Lleida sobre Enric Granados, activitat que vam fer coincidir amb l'exposició sobre Ricard Viñes en el 75è aniversari de la seva mort amb l'alumnat de l'optativa de 4t. 
També hem continuat actualitzant tota la música per als canvis de classe amb la col·laboració de l'alumnat de 3r i 4t d'ESO i professorat. Durant el curs s'han escoltat unes 24 seleccions (9 melodies diàries) diferents setmanalment! (podeu saber les cançons que sonen cada setmana a través del twitter: (https://twitter.com/rllanesbordes)

Com cada curs hem desenvolupat un seguit de tallers, concerts i actuacions:
-Taller de percussió corporal amb Santi Serratosa amb 1r d'ESO 
-Taller de percussió africana amb Jordi Parés amb 1r d'ESO

-Concert a l'Auditori "Música de cinema" amb 3r d'ESO 
-Concert "Les guitarres que ens envolten" amb Marc Castelló per a 3r d'ESO
Com cada any hem participat al Secundària rock 2019 -enguany dedicat al grup Queen- i també hem ajudat, coordinat o bé participat en altres activitats com: el festival de Nadal , el Servei Comunitari amb l'Isaac Ramírez, els certàmens literaris de Sant Jordi, la IV Fira d'experiències,  l'Acte de fi d'etapa de 4t d'ESO o el Dia de la Pau.

També enguany hem tingut alguns projectes de recerca sobre el tema dels musicals i dos treballs de recerca de música de la Iratxe Haro El creixement musical dels infants i de la Montse Montañés sobre  L'art en forma de teràpia

I ara a renovar dossiers, a preparar noves activitats, a revisar moodles... i després, a descansar una mica! Què tingueu un molt (i musical) estiu!!!

Ramon Llanes

1 comentari:

  1. Ringtone123.net Hi ha molts gèneres de música aquí i vull compartir-ho amb vosaltres en aquest article. Crec que també m’agrada escoltar cançons populars, així que he de compartir-ho per a vosaltres, sovint escolto música relaxant cada vespre. Conec molts tipus de música i m’agrada tocar instruments.

    ResponElimina