dimecres, 16 de setembre del 2020

Inici de curs 2020-2021

 Hola a tothom!

Un any més, des del blog de música volem donar una musical benvinguda a tota la comunitat educativa de l’INS Manuel de Montsuar! Enguany estem molt limitats per les mesures sanitàries: no podem cantar, no podem tocar la flauta, no podem compartir instruments etc, etc, però malgrat això afrontem el curs amb tota la il·lusió de sempre i més imaginació que mai per tal d'anar-nos adaptant a les situacions que es vagin produïnt.

És un curs que s'nicia amb una important novetat donat que ens hem traslladat!!! La classe de música del pis blau -allà des de la remodelació- ha estat redissenyada per encabir un nou grup-classe i  la nova aula l'hem ubicat ara a la planta baixa juntament amb altres aules especíques de tecnologia i visual i plàstica. Això, al meu entendre, ens aporta 3 petites millores: 
a) la situació ens permet poder "fer soroll" (perdó, volia dir "fer música"!), sense "molestar" (perdó de nou, volia dir "interferir una mica"!) a les classes veïnes
b) a l'estar connectada amb el porxo d'entrada, podrem assajar sense tants problemes als esbarjos ja que l'alumnat hi pot accedir directament; 
i c) al ser al mateix nivell que el Polisportiu, això facilitarà molt el trasllat de tot el material musical i de so necessaris per als festivals i altres actes de centres. Finalment, ara també és moment de revisar a fons tot el material didàctic i detectar les mancances que puguem tenir de cara un futur.

2 de setembre
8 de setembre
14 de setembre!

També és un curs especial perquè després de molts anys compartint la música es jubila l'amic i company Xavier Jauset i en el seu lloc ens tornarà a ajudar enguany la professora Maribel Serrano amb la música de 1r d'ESO. Gràcies Mabeli: predisposició total, professionalitat, capacitat de treball, gran sentit artístic... ho faràs molt bé!!

I bé,  intentarem que el curs sigui el més normal possible (de moment -tot amb les màximes precaucions- ja tenim planificades la Gimcana Enric Granados i 2 tallers/audicions amb 1r!)  i, com sempre, desitgem que l'alumnat aprengui i gaudeix més i millor de la música! 
Bon inici de curs a tothom!!!!

Ramon Llanes Bordes

1 comentari:

  1. Hola,sóc el Izan de 1rB.
    A mi me va agrada molt aquesta activitat el que mes em va agradar va ser quant va fer beatbox vaig flipar amb tots els sons que va fer sol amb la boca i tot el cos [sense instruments].

    ResponElimina