divendres, 18 de setembre del 2020

Torna el Timbre pedagògic!

La presencialitat que tant hem trobat a faltar aquests mesos ens retorna al projecte que vam anomenar Timbre pedagògic (començat el 2012!) per indicar les entrades, sortides i canvis de clase a través de fragments musicals diversos. I ho hem fet continuant amb la música que vam escoltar just la semana que va començar el confinament per, musicalment parlant, reenllaçar-nos amb les classes que vam haver de deixar sobtadament a partir del 13 de març!

 


Enguany hem incorporat un nou fragment (per a 2n cicle d’ESO i batxillerat) que sonarà uns minuts després de la primera melodia i uns minuts abans de la sortida per tal d’esglaonar el fluxe d’alumnat que es desplaça pels passadissos al mateix moment i que entra i surt de les instal·lacions del centre,

Per tal de no confondre’ns amb tantes melodies (recordeu que ja teníem instaurades dues cançons per pujar dels dos patis!) i no interferir amb la resta de classes, només sonarà un breu fragment musical sempre instrumental d’uns 30 segons aproximadament. Un riff d’una cançó, una tornada, el tema central d’una banda sonora, una base o loop etc… i que serà la mateixa matí i migdia durant la setmana. 

Recordeu que via Twitter anem informant de la música que va sonant setmanalment  (@rllanesbordes)

 

Ja hem comprovat aquests mesos que l’art i, per tant, la música han estat molt importants per al benestar i l’equilibri personal de tots nosaltres durant aquests durs mesos de confinament i pandèmia. Així, doncs, segur que la música farà més agradables els dies a l’institut!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada