divendres, 2 d’octubre del 2020

V Gimcana musical per la ciutat de Lleida

Avui, divendres 2 d'octubre de 2020, hem realitzat la Gimcana sobre Enric Granados (la cinquena!) amb l'alumnat de l'optativa de música de 4t d'ESO. Malgrat la pluja i les limitacions pel COVID, a les 9 h del matí hem agafat el bus i hem distribuït els grups pels diferents punts de la gimcana i, des de la biblioteca del rectorat de la UdL, n'hem fet el seguiment online de les proves. 
L'alumnat ha après d'una manera entretinguda i diferent no només aspectes de la vida i obra d'Enric Granados sinó també curiositats de la història de la nostra ciutat i sobre altres músics contemporanis com Emili Pujol, Ricard Viñes o Pau Casals.




       

 

Enhorabona als participants d'enguany. El dia ha estat complicat però ho heu fet molt bé! Espero que hagueu passat un matí diferent i entretingut!

7 comentaris:

  1. La gincama va estar molt divertida em va agradar, potser van haver moltes proves a part de que va ploure i el tàctil de les pantalles no funcionava, però igualment va estar molt bé, la tornaria a fer.

    ResponElimina
  2. Jo crec que aquesta gimcana va ser divertida i em va ensenyar moltes coses sobre l'Enric Granados, encara que ja l'haguessim treballat a classe. La vaig trobar una mica llarga, potser amb una o dos preguntes menys haguès estat millor. També cal dir que el divendres va ploure molt i no ens va donar temps d'acabar per això.
    Blau

    ResponElimina
  3. Aquesta Gimcana m'ha semblat molt divertida i m'ha agradat perquè és una forma diferent d'aprendre i em sembla bona idea fer aquesta activitat.
    -Nerea

    ResponElimina
  4. M'ha agradat fer aquesta activitat perquè he aprés moltes coses sobre la vida de l'Enric Granados i també he descobert llocs de Lleida que no coneixia o no en sabia la seva història. El que més em va agradar de la sortida va ser la prova de preguntar a la gent del carrer que sabien sobre Granados perqué va ser molt divertit. Amb la pluja i el fred va ser més difícil i no vam poder acabar totes les proves però es una excursió que repetiria.
    Estel

    ResponElimina
  5. La gimcana que vam dur a terme ens aportava nous coneixements i curiositats sobre l'Enric Granados, era interessant i entretinguda al fer-la amb els teus amics. No hi posaria cap inconvenient, llàstima que va ploure.

    Laia

    ResponElimina
  6. Jo crec que va estar una activitat divertida i entretinguda. Hem va agradar aprendre fora de una classe. Lo dolent va estar el temps ja que no ens va acompanyar molt però encara això va estar una experiència que tornaria a repetir i que recomano.

    Daniela González

    ResponElimina
  7. Aquesta Gimcana hem va semblar bastant entretinguda i hem va agradar molt, vaig a aprendre moltes coses que no sabia sobre L'Enric Granados, ho tornaria a repetir :) <3

    Lucia

    ResponElimina