dilluns, 7 de juny del 2021

Dia Mundial del Medi Ambient

El divendres 4 de juny vam celebrar a @INSMontsuar el Dia Mundial del Medi Ambient! Conjuntament amb l'Area de Ciències, coordinat per professor Toni Michans amb l'ajut dels tutors/es de 1r cicle, es van desenvolupar tot un seguit d'activitats durant el matí i, com no podia ser d'una altra manera, la música també hi va ser present!

En un format similar al del Dia de la Pau però més breu i en aquest cas al jardí exterior, cada classe va llegir un seguit de reflexions i propostes per lluitar contra el canvi climàtic i a favor de medi ambient. Des de l'àrea de música vam reversionar tres grans cançons que parlen sobre aquest tema (El progreso, Heal the world i What a wonderful world) i tot plegat va esdevenir un agradable recital (en dos torns: 1r i 2n d'ESO) que segur que repetirem el curs vinent!

Agrair un cop més l'ajuda del Jesús Pubill al baix i de l'Isaac Ramírez a la bateria. I, sobretot, cal destacar les boniques veus de la Maha Moumni, la Favour Etinosa i la Laia Cucó. Enhorabona i gràcies per la col·laboració. 

 



I per si voleu escoltar una mica la música amb imatges de la pedalada al Montsuar per reclamar un carril bici, us deixo el fantàstic vídeo que ha fet el professor Àngel Jové:



Què bonic seria el món si fóssim capaços de respectar-lo!

5 comentaris:

  1. Téléchargez des sonneries pour toute la France, des sonneries qui synthétisent les meilleures et les dernières chansons, pour tous ceux qui cherchent à télécharger leurs chansons de sonnerie préférées : Ici :
    francesonnerie.com
    Apprécier la musique!

    ResponElimina
  2. Website Download Free Ringtones For IOS And ANDROID Phones: Here:
    yourringtonefree.com

    ResponElimina
  3. Download Free Ringtones, Wallpapers, and Games to your Mobile Phone with allringtonesfree.org Sign up for our newsletter and get access to even more great content!

    ResponElimina
  4. You can download all kinds of ringtones for your mobile phone here: Mobileringtonesfreedownload.info

    ResponElimina