dilluns, 7 de febrer del 2022

Dia de la Pau 2022

Després d'unes setmanes realment complexes, finalment avui hem pogut celebrar el Dia Escolar de la No-violència I la Pau (DENIP) amb l'alumnat de 1r i 2n d'ESO. Teníem clar que malgrat l'onada de "baixes"del darrer mes, volíem fer-ho encara que fos amb uns dies de retard amb ja pràcticament tot l'alumnat.
Com sempre, la idea central és reflexionar tots/es junts/juntes sobre les lectures que han redactat els diferents grups-classe i escoltar en directe diverses cançons (que hem preparat intensament durant pràcticament tots els esbarjos!), les quals incorporen un contingut social, poètic o optimista, que ja ens convé!







Un cop més cal donar les gràcies a la Maribel Serrano (veu), al Jesús Pubill (al baix) i a les tutores de 1r cicle. També als presentadors/es i a l'alumnat que ha llegit les lectures però sobretot a les cantants (Favour Etinosa, Maha Moumni, Susana Palancar, Marta de la Torre (piano), Gemma Gallego, Núria López, Tina Muñoz, Aine Massot i Martina Semis) i al Sadrac Makiese i al Lluc M;uñoz a la bateria.

I recordeu el que diem cada any: No hi ha camí per a la pau, la pau és el camí (Gandhi).

I ja són 12 anys de DENIP!!!! Vols recordar els anteriors Dies de la Pau? 😊

Ens agradaria molt que tot l'alumnat de 1r ha de fer un COMENTARI  al final d'aquesta notícia del bloc de música per tal de donar la vostra opinió personal sobre aquest acte, el que us ha agradat i allòque penseu que podríem millorar-lo (ho farem a classe i recordeu de posar al final del text el vostre nom, cognoms, grup i SOBRETOT que cal escriure correctament).

5 comentaris:

  1. Em va agradar molt la música i les cançons.
    Gràcies per aquest dia.

    ResponElimina
  2. Aquest concert també ha sigut molt xulo! La música ha sonat excel·lent!
    Ha sigut un plaer escoltar aquest tipus de música, m'ha agradat molt!

    -Isak Gómez García

    ResponElimina
  3. M'ha agradat molt ja que jo vaig ser una de les que va participar i em vaig divertir molt.
    Gemma

    ResponElimina
  4. A mi m'han semblat molt boniques totes les cançons i tots els escrits. M'ha agradat molt aquesta "celebració" del dia de la pau.
    Laia

    ResponElimina
  5. Em va agradar molt celebrar el dia de la Pau al pavelló tot primer i segon encara que fos una mica més tard. Va estar molt bé totes les cançons i reflexions dels meus companys (em van agradar totes, especialment Here comes the sun). Penso que com vam dir no només hem de tenir la Pau en compte aquell dia sinó sempre.
    Pau Auqué.

    ResponElimina