divendres, 1 d’octubre del 2021

VI Gimcana musical per Lleida

Avui, divendres 1 d'octubre de 2021 hem repetit la Gimcana sobre Enric Granados amb l'alumnat de l'optativa de música de 4t d'ESO. En 6 equips de treball hem distribuït els grups pels diferents punts de la gimcana i des del rectorat de la UdL n'hem fet el seguiment online de les proves que havien de resoldre.

Com sempre, la idea és que l'alumnat aprengui d'una manera entretinguda i diferent no només aspectes de la vida i obra d'Enric Granados sinó també curiositats de la història de la nostra ciutat i sobre altres músics contemporanis com Emili Pujol, Ricard Viñes o Pau Casals.




Enhorabona als nois i noies de 4t que hi heu participat. Ho heu fet molt bé!!

14 comentaris:

  1. La Gimcana va ser molt divertida ja que ha sigut una activitat diferent a les que acostumem a fer dins del centre educatiu i ens ha servit per conèixer una mica més la història de la nostra bonica ciutat.

    Ziad

    ResponElimina
  2. Aquesta gimcana ma semblat molt interesant ja que e aprés moltes coses les cuals no sàvia i si pugues la tornaria a repetir

    Sergi

    ResponElimina
  3. Va estar molt bé, vam aprendre un munt de coses que no sabíem que estaven a Lleida i ens van donar temps necessari per a fer totes les activitats i van ser molt lúdiques, es podria repetir.
    Sandra.

    ResponElimina
  4. Va ser molt divertit. Sincerament pensava que serien activitats una mica avorrides però va ser entretingut. Vam aprendre coses noves que no sabíem de la nostra ciutat i va ser satisfactori completar amb èxit la gimcana. Vaig gaudir molt de l'activitat.

    Lila.

    ResponElimina
  5. La gimcana ha estat divertida ja que hi havia reptes curiosos i divertits, a la gimcana hem après molt o almenys jo, la recomano per a les persones que estiguin interessades a visitar Lleida.
    Mohamed Uali

    ResponElimina
  6. Aquesta gimcana a estat una oportunitat d'aprenentatge tan de cultura musical com també de la nostra ciutat ,em pogut descobrir nous llocs interessants i culturals amagats que estan a Lleida.
    -Vega

    ResponElimina
  7. La gimcana va estar molt bé, hi havia algunes proves que ens va costar, però a part d'això va estar molt entretinguda.
    Eduard.

    ResponElimina
  8. La gimcana va estar interessant, vaig veure i aprendre noves coses que no s'havia de la meva ciutat. La recomano.
    Maria

    ResponElimina
  9. La gimcana va ser divertida i interesant ja que vas aprendre coses de la nostra ciutat que no sabíem que estaven.

    Iker

    ResponElimina
  10. M'ha agradat molt la gimcana d'Enric Granados ja que es una forma d'aprendre diferent i no nomes estar a classe, si no que també coneixem la cultura de la nostra ciutat que no acostumem a saber. I tant la durada com els kilòmetres de la gimcana esta molt bé.

    Aina

    ResponElimina
  11. En aquesta gimcana m'ho he passat molt bé, ja que he pogut gaudir amb els companys i aprendre coses noves sobre cultura lleidatana i nous llocs de Lleida que mai havia estat o no sabia el significat.

    -Ares Ruiz

    ResponElimina
  12. La gimcana va ser molt interessant i em va agrada molt ja que també vaig apendre moltes coses sobre Enric Granados que no sabia.

    Thierno

    ResponElimina
  13. Va ser una gran oportunitat d'aprenentatge, molt bon recurs per a descobrir i saber més sobre Enric Granados. Ens ho vam passar molt bé i a l'hora vam aprendre molt, ho recomano.

    Gabriela

    ResponElimina
  14. Vaig gaudir molt fent aquesta activitat, ja que vaig poder aprendre moltes coses sobre Lleida, Enric Granados i Ricard Vinyes d'una manera molt diferent així que se'm va passar el temps bastant ràpid. És molt recomanable fer-la.

    Llibertat

    ResponElimina