dilluns, 6 de juny del 2022

Dia Mundial del Medi Ambient · 2022

El divendres 3 de juny vam tornar a celebrar a @INSMontsuar el Dia Mundial del Medi Ambient! Conjuntament amb l'Area de Ciències i Matemàtiques, coordinat per les professores Gemma Duart i Mònica Cardona i amb l'ajut de l'Alba Huix com a responsable de 1r cicle, vam desenvolupar tot un seguit d'activitats durant el matí: bicicletada, esmorzar saludable, experiments científics, lectures i, com no podia ser d'una altra manera, la música també hi va estar molt present!

En un format similar al del Dia de la Pau però més breu i en aquest cas al jardí exterior, cada classe va preparar un seguit de reflexions i propostes per lluitar contra el canvi climàtic i a favor de medi ambient. Des de l'àrea de música vam reversionar tres grans cançons que parlen sobre aquest tema (No ens desdibuixeu, Cry i Earth Song) per a tot l'alumnat de 1r i 2n d'ESO

Agrair un cop més l'ajuda del Jesús Pubill al baix i del Lluc Muñoz a la bateria. Cal estacar les boniques veus de Maha Moumni, Favour Etinosa, Aine Massot, Martina Semis, Gemma Gallego, Núria López, Tina Muñoz i Marta de la Torre i, sobretot, l'original col·laboració amb la trompa de l'estudiant americana Jasmine Vann, la qual està unes setmanes amb nosaltres fent pràctiques i observació a l'aula.





I un petit vídeo-resum per -malgrat la baixa qualitat- si voleu escoltar una mica la música d'aquell dia, amb imatges de totes les activitats realitzades:


Què bonic seria el món si fóssim capaços de respectar-lo!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada