diumenge, 12 de juny del 2022

Memòria del curs 2021-2022

Estem acabant un nou curs escolar marcat afortunadament per l'eliminació de les dures limitacions imposades per la pandèmia.  Des de l'area de música, com intentem sempre, hem treballat molt per mantenir totes les activitats previstes. Us en fem un petit resum:

Vam començar el curs amb la VI Gimcana musical amb l'alumnat de l'optativa de 4t i, encara que finalment no hem pogut anar a BCN a veure un musical tal com estava previst, ho hem compensat amb l'espectacle That's a musical al CaixaForumuna visita guiada al Teatre de La Llotja i una sortida a l'ArtRural de Penelles.

Amb l'alumnat de 1r hem desenvolupat 2 tallers musicals molt especials: 
-Taller de batucada amb el Fran Martin de La Galeta Percussió

I sobretot cal destacar la introducció definitiva de l'UKELELE com a instrument principal pel que fa a la pràctica musical! Moltes gràcies també a la professora Maribel Serrano per l'ajuda i la col·laboració incondicional amb la música a 1r d'ESO

Amb l'alumnat de 3r vam programar una audició didàctica sobre el rock a càrrec del guitarrista Òscar Gutiérrez i uns interessants tallers de rap a càrrec d'artistes del col·lectiu VerSembrant

I a nivell general, també hem volgut que la música en directe estigui sempre present en totes les activitats i actes globals a nivell de centre ja sigui en l'organització, la coordinació o amb la col·laboració en tot allò que calgui: 

-FESTIVAL(S) DE NADAL

-DIA DE LA PAU

-SANT JORDI

-FIRA D'EXPERIÈNCIES DIDÀCTIQUES

-DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT (2a edició) 
També enguany hem tingut un Treball de Recerca amb temàtica musical a càrrec del Quim Roselló, a qui agraïm la seva col·laboració durant aquest curs i li desitgem molta sort de cara el futur!!

I si aneu seguint les diferents entrades del blog, hem continuat elaborant diversos materials didàctics propis, exposant treballs de l'alumnat dels diferents cursos, col·laborant amb l'Escola Sant Jordipreparant les músiques per als canvis de classe i participant d'alguna manera en els actes de Final de 2n de batxillerat i 4t d'ESO.


La música sempre ens deixa petits moments musicals màgics durant el curs! En trobareu alguns petits fragments a les nostres xarxes YouTubeTwitter i  Instagram

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada